Onze werkwijze

Bij Isa Isolatie staat de klant centraal!

Waarom voor ons kiezen

Bij Isa Isolatie staat de klant centraal! Dat houdt in dat wij in de afgelopen 12 jaar een transparante werkwijze hebben ontwikkeld. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u van onze specialisten mag verwachten. Pas als u tevreden bent, zijn wij het ook!

Allereerst komt één van onze specialisten bij u langs om te controleren of de spouwmuur geschikt is voor isolatie. Tijdens de controle wordt er een gaatje in de muur geboord om met een kleine camera naar de binnenkant van de muur te kijken.

De specialist controleert of de spouw eerder is geïsoleerd is en hoe breed de spouw is. Daarnaast wordt er beoordeeld of er sprake is van spouwvervuiling of andere zichtbare gebreken. Als laatst zal het aantal vierkante meter van de woning worden opgemeten. Dit doen wij allemaal om u zo eerlijk en goed mogelijk te adviseren, zodat u weet waar u aan toe bent.

Wanneer wij een definitieve opdracht van u krijgen om de isolatie uit te voeren, komen twee specialisten op de afgesproken dag en tijd bij u thuis. Nadat u kennis heeft gemaakt met onze specialisten zal één van hen u vragen samen een rondje om het huis te maken. Zo kan de specialist u  bijvoorbeeld  waar de bloembak heen verplaatst dient te worden, waar een stroom – en waterpunt aanwezig is en waar de ventilatieroosters exact geplaatst dienen te worden.