Spouwmuurisolatie

Verwarm je woning, niet de wereld….

ISA Foam:

Dit is een schuimachtige isolatiemateriaal. ISA Foam is een hele complex isolatiemateriaal, niet elke monteur is geschikt om dit aan te brengen. ISA Foam wordt via kleine boorgaten dat op het kruispunt van een horizontale en verticale voeg is geboord  in de spouw gegoten. De afstand tussen de gaten bestaat uit circa 80 cm. De grootte van de gaten is afhankelijk van de grootte van de voeg. ISA Foam wordt er vloeibaar ingegoten, daarom dicht de  ISA Foam alle gaten en kieren  in de spouw.

Screenshot 2023-02-28 at 12-46-54 ISA ISOLATIE (@isaisolatie) • Instagram-foto's en -video's
Screenshot 2023-02-28 at 12-36-49 ISA ISOLATIE (@isaisolatie) • Instagram-foto's en -video's

Als er kieren zijn rondom de kozijnen binnen of buiten dan zal de ISA Foam dit vullen en vandaar naar buiten komen. Wel vervelend dat het een beetje naar binnen of buiten loopt maar dan  weten we wel dat alle gaten en kieren rondom kozijnen dicht geïsoleerd zullen worden. Daarom noemen wij ISA Foam een heel eerlijk product. Na ongeveer 10 sec. begint het ISA Foam hard te worden. ISA Foam is ideaal voor spouwmuren die al eerder een keer geïsoleerd zijn met isolatiemateriaal dat nu verouderd, verzakt of verpulverd is met gevolg van warmteverlies. Na de correcte vulling van uw spouwmuur worden deze gaten weer netjes op kleur dicht gevoegd. Wij hebben een speciale boorpatroon en werkwijze waarbij wij 100% vulling garanderen. Het is belangrijk dat u uw huis isoleert, maar nog belangrijker is dat het door een specialist wordt uitgevoerd.

Voordelen:

  • Dichting van alle naden en kieren in de gevel
  • zeer vochtwerend en damp open
  • ideaal bij kleine spouwen ( oude, verzakte en verpulverde isolatiematerialen )
  • brandklasse ( E )

Terugverdientijd:

De terugverdientijd van spouwmuurisolatie -mits het goed is uitgevoerd hangt af van de volgende factoren: aantal m2, spouwdiepte, isolatiewaarde, energieverbruik en warmtebron maar de comfort heeft u vanaf de eerste dagen al nadat uw spouwmuur door ons is geïsoleerd.